12 Haziran 2008 Perşembe

11 Haziran 2008 tarihinde Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliği hakkında Bakanlığa gönderdiğimiz e-posta mesajı

      Sayın Meslektaşlarımız, 11.06.2008 tarihinde Dernek adına Yönetim Kurulu Başkanımızın aşağıda belirtilen birimlere dilekçesi E-Posta yolu ile gönderilmiştir.
Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü
Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü
Personel Genel Müdürlüğü
       Tüm Meslektaşlarımızdan Yataklı Tedavi Kurumları İşletme Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasını istediği konuları, en kısa süredesated@satder.org adresine iletmesini rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
SATED Yönetim Kurulu

Sayın Yetkili;
       Y.T.K.İ.Yön.nin daha güncel, yararlı, uygulanabilir, olması ile ilgili Bakanlık sitesinden duyuru yapılmasını sağlık çalışanları olarak memnuniyetle karşıladık. Ben Bursa'da 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren "Sağlık Teknisyen ve Teknikerleri Derneği" (www.satder.org) Yön. Kurulu Başkanıyım. Aynı zamanda Uludağ Üni. Hastane Baş Sağlık Teknikeriyim. JCI akreditasyon sürecinin tüm aşamalarında görev aldım. Gerçekten Sağlık alanında Meslek Standartlarının olmaması ve meslek dışı istihdamın çok olmasından dolayı tüm hastanelerde bir çok sorun yaşamaktayız. Bakanlık bünyesinde ilgili STK. yetkililerin ve meslek mensuplarının bir araya gelerek toplantı düzenlenmesinin çok daha yararlı olacağını, seve seve katılacağımızı bildirir, saygılarımı arz ederim.